June 29, 2010

Tikarak Lapu

Sirinak

- digunakan sebagai topi, kebiasaan nya untuk kaum wanita

MASwings eyes BIMP-EAGA this year

Saturday June 26, 2010

KOTA KINABALU: MASwings is exploring the possibility of operating into the Brunei-Indonesia-Malaysia-Philippines East Asean Growth Area (BIMP-EAGA) this year, according to managing director Datuk Mohd Salleh Ahmad Tabrani.

“With the recent completion of our fleet renewal programme, we have completely phased out all eight Fokker aircraft and replaced them with 10 new ATR72-500 aircraft.

“We are currently exploring the possibility of launching some international routes from Sabah and Sarawak into BIMP-EAGA,” he told reporters after the launch of self check-in kiosks by MAS managing director and chief executive officer Tengku Datuk Azmil Zahruddin at the Kota Kinabalu International Airport yesterday.

However, Mohd Salleh said MASwings would sought approval from the Ministry of Transport, a key stakeholder, before embarking on the new route. — Bernama

“We are currently discussing the issue with them and we hope the ministry will consent to us operating in BIMP-EAGA.

“Should we secure the approval from the ministry, we hope to launch the first international BIMP-EAGA route sometime in October or November.

“We are looking at Malaysia specifically Sabah, Sarawak, Brunei, southern Philipines, Kalimantan, Sulawesi and Irian Jaya, Indonesia,” he said, adding that other destinations under evaluation included Pontianak in Kalimantan, Balik Papan and Tarakan in East Kalimantan, Brunei and Davao and Cebu in the Philippines.

Mohd Salleh said these were the potential destinations for the ATR 72-500 aircraft and MASwings hoped to operate these destinations in the near future. - Bernama

He added the launch of the BIMP EAGA routes would not only be good for MASwings but also for Sabah and Sarawak. “We believe the international BIMP EAGA routes can further enhance tourism and trade among the various countries within the region and the main beneficiary will definitely be Sabah and Sarawak,” he said.

more info at thestar

* Flight Kuching - Bandung or Kuching - Bali takde ke?!

June 25, 2010

June 18, 2010

Many faces

.. of Eugene & Emmett .... when we're less than 10 months old.

June 15, 2010

Silhouette @ Spring's food court

Silhouette's pizza is now at Spring's food court;
previously Silhouette Restaurant & Bar was located somewhere near the KFC - dari pintu luar, kat Spring gak la, tapi sekarang yang tu dah tutup.

The price:
Full at RM12
Half at RM7

Silhouette's pizza is located beside the Sushi corner.

See my previous post on Silhouette here.

June 9, 2010

Delizze

*Latest update 2013, this eatery is now closed*

Delizze at Premier 101
Great location, great place, great menu.
Hot dogPasta salad
Dah selesai kami makan 2 dish ni baru la waiter bagitau yang chicken cordon bleu dah out of stock..apsal la tak khabak awal-awal.


Cantik kan tempat ni.

June 8, 2010

Paku Di Dinding

Ada seorang pemuda yang sangat pemarah. Dia tidak dapat mengawal kemarahannya walaupun ianya hanya satu masalah kecil sahaja.
Pada suatu hari, bapanya telah menghadiahkannya dengan seguni paku.
"Untuk apakah paku-paku ini ayah?" tanya pemuda tersebut.
"Setiap kali kamu marah, kamu pakulah tembok batu di hadapan rumah kita ini, bagi melepaskan kemarahan mu" jawab ayahnya.

Pada hari yang pertama sahaja,
pemuda itu telah memaku sebanyak 37 batang paku pada tembok batu tersebut.

Selepas beberapa minggu, setelah dia dapat mengurangkan kemarahannya,
jumlah paku yang digunakan juga berkurangan.

Dia mendapati, adalah lebih mudah mengawal kemarahannya dari memukul paku
menembusi tembok batu tersebut. Akhirnya tibalah pada suatu hari,
dimana pemuda tersebut tidak marah, walau sekali pun.
Dia pun memberitahu ayahnya mengenai perkara tersebut dengan gembira.

Bapanya mengucapkan tahniah dan menyuruh dia mencabut kembali
paku itu satu persatu, pada setiap hari yang ia lalui tanpa kemarahan.
Hari berganti hari, dan akhirnya dia berjaya mencabut kesemua paku-paku tersebut.
Pemuda tersebut lantas memberitahu perkara tersebut kepada bapanya dengan bangganya.

Bapanya lantas memimpin tangannya ke tembok tersebut dan berkata
"Kau telah melakukannya dengan baik, anakku, tetapi lihatlah kesan lubang-lubang di tembok batu tersebut, tembok itu tidak akan kelihatan sama lagi seperti sebelumnya. Bila kau menyatakan sesuatu atau melakukan sesuatu ketika marah, ianya akan meninggalkan kesan parut dan luka, sama seperti ini.
Kau boleh menikam seseorang dengan pisau dan membunuhnya.
Tetapi ingatlah, tak kesah berapa kali kau memohon maaf dan menyesal atas perbuatam mu, namun lukanya masih tetap ada.

Luka di hati adalah lebih pedih dari luka fizikal'''.