January 31, 2012

Sunset - Jan 2012

One fine evening in Jan 2012 at Desa Wira.

Sunset after the rain.

January 27, 2012

Lion Dance @ Four Points

Lion Dance at Four Points by Sheraton

January 23, 2012

Happy CNY 2012

Eugene's CNY artworks.

Tips I got from Lite FM:
Don't buy shoes and books during Chinese New Year.

January 22, 2012

Room @ Four Points

A room on the Executive Floor at Four Points by Sheraton.

January 21, 2012

Brown and black dog

The guardian of my MIL's property.

January 20, 2012

Underworld Awakening (2012)

Jatuh cinta sekali lagi dengan Kate Beckinsale


Storyline boleh tahan, aksi menarik tapi gaya ada kurang sikit kalau dibandingkan dengan Underworld yang sebelum ni.
Hubby cakap action special effect macam kurang, mesti director dah lain.

Bila check kat IMDb, memang sah director dah bertukar.
Underworld Awakening (2012) - directors : Måns Mårlind, Björn Stein
Underworld: Evolution (2006) - Len Wiseman
Underworld (2003) - Len Wiseman

Len Wiseman ni ialah husband kepada Kate Beckinsale.
Berbilit-bilit kat situ gak kan..

Dining lamp

Our dining lamp

Hubby took this pic; while experimenting with the exposure setting.

January 19, 2012

Gong Xi Fa Cai 2012

Happy Chinese New Year to all my Chinese friends.
Anyone expecting a dragon baby?
Enjoy these pics taken in and around Boulevard, Kuching.



January 12, 2012

New Cool Collective @ Borneo Jazz 2012

This year Borneo Jazz will be held on 11-12 May 2012, venue as usual at ParkCity Everly Hotel, Miri.New Cool Collective will be performing there.
Let's hear what they have to offer..



More info at http://jazzborneo.com

January 11, 2012

Jimmy Palikat Feat Aizat - Anak Kampung

nak share jugak..
Suka lagu ni, suka jugak dengan Aizat - Sungai Lui!
Jimmy Palikat Feat Aizat - Anak Kampung (Versi Malaysia)

Yellow and white Cat

Kucing ni bukan kucing kami, tapi dia selalu ada di rumah kami.


Kadang-kadang ada gak kami bagi makanan, kadang-kadang takda makanan langsung, tapi dia tetap setia di sini.
Bagus juga ada kucing nak datang macam ni.
Ada gak yang tolong tangkapkan tikus ke, tangkap apa-apa bugs yang tak ingini ke.
Kira macam no string attached, no commitment, no regrets la kan..

January 9, 2012

The Fullerton Hotel, Singapore

View from Merlion Park...
1/13s f3.5 ISO800 18mm

View from Boat Quay...
18-55mm OSS, 5s, F10, ISO100 - Via remote.

January 7, 2012

Changi Airport

At Changi Airport, while waiting for Daddy to check-in our luggage, Eugene sempat posing, Emmett dah tido masa ni.
Lepas tu keram kabut pula sebab semua kena ke check-in counter untuk verified passport.
Apapun pengurusan di Changi Airport memang efficient.

Budak yang sangat gembira sebab berjaya membeli mainan.

January 6, 2012

Teh C

Teh C kecil; my favourite drink on a rainy day like this.

This one cost RM1.30 per cup.

January 4, 2012

Wantan Mee @ Lavender (2011)

Yes, its a must!
Can't find it here in Kuching.

It's sgd3.30 for the smallest plate.
And I think it's the cheapest meal in that Kopitiam.
Sanggup turun supper sorang2 just because nak makan mee ni untuk kesekian kali nya sebelum terbang balik.

January 2, 2012

Happy New Year 2012

Happy New Year everyone.
Fireworks; pics taken from my parents front porch at kampung.