November 29, 2012

Merdeka Plaza

The latest shopping place in town.
Merdeka Plaza grand opening today.
Lauching will be on 12.12.2012.

Parkson
alahai parkson lagi, dah 3 dah parkson di Kuching tok, sabo je la...

November 24, 2012

Cold War (2012)

Dah berkurun tak tengok cerita cina kat cinema.
Kali ni kita layan Cold War, ala-ala Internal Affairs camtu la cerita dia.

Boleh tahan juak Aaron Kwok dalam tu, hubby cakap dah nampak macam George Clooney, maybe sebab gray hair dia kot.  Teringat dia menari dalam Para-para Sakura (2001) dulu..

Ok, kali ni kite tak nak cerita pasal Aaron Kwok.

Kita nak cerita pasal Aarif Rahman aka Aarif Lee.  Rahman was born in Hong Kong, his father is of Malay-Arab-Cantonese ancestry, while his mom is a Hongkonger.

Aarif Rahman
Sekali imbas ingatkan dia ni Nicholas Tse - born in Hong Kong, raised in Vancouver, British Columbia, Canada.

Nicholas Tse
 
2 kali imbas macam Wong Lee Hom - dia ni ABC - American Born Chinese
Wong Lee Hom

Kesimpulan nyer memang boleh tahan hensem jugak dia ni.

November 22, 2012

Eugene's K2 year end assessment test

Matematik - 99%
Bahasa malaysia - 97%
English - 94%
Chinese - 48%

3 subjects menunjukkan peningkatan yang memuaskan, except for Chinese - gagal la pulak..


His progress report.
Eugene is an active and playful boy. He is progressing steadily in classwork as well as in English reading ability..

See his midterm test result here.

Malacca - KL Trip 2012

Day 1
Shell, Nilai - rm14
Tol Nilai-Ayer Keroh - rm14.30
Aeon, Malacca - rm8.80 + 186 + 23 + 4.90

Day 2
Breakfast at Bukit Beruang - Rm12
Zoo Melaka - Rm24 + 2 + 2 + 3.60
Lunch - Rm10
Aeon, Malacca - RM109
Dinner - Rm24.30
Jonker - Rm6 + 6
Samudera - Rm35

Day 3
Breakfast, Best Western - Rm12.75
A farmosa - rm24
Tol Simpang Empat-KL - RM13.60
KLCC - RM16 + rm9 + rm17
KL Sentral - RM73

Day 4
Midvalley - rm120 + rm75 + rm285
Airasia bus - rm10 (each)
LCCT - RM16.40 + RM31

Flight Tickets - Rm550
Car Rental - RM360 
Hotels (thanks to friends and family for their discount cards)

Avillion Legacy, Malacca Rm150
Best Western, Malacca Rm179
Le Meridien, KL Rm150

November 19, 2012

Bukit Beruang, Melaka

Bukit Beruang; suatu ketika dahulu pernah menjadi tempat persinggahan dalam perjalanan hidup ku.
Banyak juga kenangan pahit manis di sini.

At the beginning, kehadiranku di situ bukan lah atas pilihan ku sendiri - takdir menentu segala.

Walaupun bukan atas kemahuan ku, tapi daku pernah bahagia di sini, tempat nie memang best, terutama sekali bab makan..yummy.

Mari kita mengimbas kembali...

Wantan Mee
 Chicken Rice

Dan..rumah yang menjadi perlindungan buat daku dan kawan-kawan seperjuangan..

Apa lagi yang best?!
Pasal malam (pasar petang), memang macam-macam ada, buah mangga apple yang murah dan sedap. Durian - dulu ada yang RM1 je 1 biji, cukup-cukup untuk sorang makan.

Kesimpulan nyer, di mana ada makanan sedap, di situ saya akan rasa bahagia..cheers.

November 16, 2012

Emmett @ 3 years n 3 months

Fav food:
  • Eggs
  • Chicken
  • Meat ball
  • Fried rice

Fav number:
  • 3
Fav youtube shows:
  • Upin Ipin
  • Tom & Jerry
  • Angry Birds
  • Baby TV

Fav Superhero
  • Iron Man 

Greatest confusion
  • atas dan bawah  
  • black and white

Greatest achievement
  • Diaper free! 
*His current weight: 13.6kg.

November 15, 2012

Tony Roma's, Midvalley

Selalu gak nak try makan kat sini, tapi kalau datang masa peak hours, memang takde tempat.

So kali ni kami datang awal, dalam pukul 11.15am, 1st customer gitu. Order kami siap dalam 15-20 min kemudian, lambat sikit sebab oven belum cukup panas (kata si waiter la).
Penantian yang berbaloi.
Ribs tu sedap, anak-anak pun suka. Tapi broccoli tu macam kurang rasa sikit.

November 14, 2012

Avillion Legacy Hotel, Malacca

Lobby
Menarik, especially bahagian bumbung.

Cantik kan..
Anak-anak pun layap jak nangga.

Room
Everything is great except for the shower curtain. Haiya.. Kasi tukar la itu curtain, buruk suda..
Our room at the top floor, level 14.

November 13, 2012

Happy Deepavali

Happy Deepavali kepada yang menyambut; Selamat bercuti kepada penduduk di negeri yang 'Cuti Umum'. 
Kami di Sarawak takda Public Holiday hari ini, jadi marilah kita buat keja.


Colorful Rangoli (Kolam) as seen in Midvalley Megamall.

November 9, 2012

Best Western Hotel, Malacca

Pro : Located right next to the river.
And, they have superb WIFI connection in the room, weehuu!

See, great view from our room.

Our breakfast, not much option, but the wholemeal bread pudding tasted great, I had 2 bowls of that.


View from the front entrance.

Muzium Samudera

Muzium Samudera, Melaka di waktu malam, selepas hujan.


November 8, 2012

Wat Tan Hor and Pork Rib King

What is the different between Wat Tan Hor and Cantonese kuey teow? Honestly I dunno, or maybe they are referring to the same thing.

Whenever I'm in Malacca I will order Wat tan hor, and never Cantonese kuey teow.  While in Kuching, I'll have Cantonese kuey teow only. I think Wat tan hor is generally sticker than the Cantonese style. Nonetheless, both also taste great.

So this is what we had on our 2nd night in Malacca.
Wat Tan Hor

We also ordered this Pork Rib King, taste great and tender.
Pork Ribs King
This restaurant is located right next to Hallmark Hotel, not far from the Jonker Street.

November 7, 2012

November 5, 2012

Malacca Itinerary 2012

Zoo Malacca.
Info here and  here
Day Zoo - Everyday
Night Zoo - Weekends and public holidays
Buka pukul 9am, must go early, tak nak nanti ramai sangat org, tak suka.

Pantai Klebang.
For kapal selam and Roti John

Jonker Street
For the food - Yam Coin, Osyter, Chicken Rice Balls, Cendol, Durian?

Ikan bakar Umbai?

River cruise
- From 9am -11pm
- RM10 (adult) RM5 (child) info.

Shopping
- Mydin
- Jaya Jusco

November 4, 2012

Swim in 1 breath

After one month of swimming lesson, now Eugene can swim in one breath; which get him to 1.5-2 meters away. Then he will have to stop to get some air, he still cannot master the technique of getting the air while swimming, yet.

We will stop his lesson for the time being, lots of other activities coming up, like.. holiday, shopping and Christmas - yeay!