January 30, 2014

CNY Kid's Craft

These Chinese New Year art and craft were done by Emmett at his kindergarten.



Mummy's loving it..

Anyway, happy Chinese New Year to all, may the year of Horse bring you energy and good health!

恭贺新禧,万事如意。
Gōng hè xīn xǐ, wàn shì rú yì.

January 29, 2014

Ang Pao Rate for 2014 year of Horse

This has been circulated around on social media.

 I think its quite funny that people will take this kind of survey, but it does give me a some useful guideline.
Giving Ang Pao can be quite tricky,  you tend to wonder whether the amount is too small?
You feel like giving more but do you have enough money?
So with this guideline, now I know better ;)

January 28, 2014

AirAsia New Flight From Kuching 2014

What an exciting beginning for 2014.
Makin banyak dah direct flight kita from Kuching sekarang.
Ni pun Airasia tengah buat promotion, check it out.
 

Sekarang orang Kuching boleh la pergi melancong ke Utara Malaysia selalu, kita pun tengah plan a weekend gateway ni, tengah nak slot in masa yang sesuai. 2nd half of the year la, 1st half dah fully booked.


Tengok tu, kita dah ada flight direct ke Penang, which mmg dah lama ada.  Dan yang latest ialah Kota Bahru, Kelantan dan Langkawi..seronot.

Seriously why Kelantan? Ramai ke orang Kelantan yang mai Kuching and vice versa?  Bila agak nyer kita akan ada direct flight ke Terengganu, windu sangat KT dah.

Boleh pulak ada flight Miri-KT, mesti target expat Brunei ni kan... huhu
takpe..lambat laun pasti akan ada ;)

Now everyone can fly..weeee

Latest Update 16 July 2014: Please be advised that AirAsia will be suspending its 4x weekly flights from Langkawi to Kuching effective 4th August 2014 as part of its route network realignment.

January 27, 2014

My Restaurant

It has been some time since my last meal here.

Ever since I moved to the new office, this restaurant is totally put of my reach for lunch break.

Last week, I was in that area due to some work related, I take the opportunity to have lunch here..

So.. Enjoy...

Ceasar salad with bacon
Mix pork grill

Total cost RM60+

See My Restaurant (2009)

January 22, 2014

Google Maps: 47.110579,9.227568

Try this, go to your google maps (maps.google.com) and key in 47.110579,9.227568 then Enter.
Location: 8877 Quarten, Switzerland

Make sure you use the street view ya.  Walk around the area and the image will still be there. 





see.. believe whatever you want to believe (or not), but its not my work, I just print-screen and paste it straight from my screen, crop and add in my so called watermark, that's all.

I wish and hope and pray that one day I can see this kind of things with my own eyes.

*try it now before google remove / update it*

January 14, 2014

Dinah & Cyril

Date: 14 Dec 2013
Venue: Kpg Duras





Happy 1 month anniversary Coffee Girl!

January 13, 2014

KL Tower: Animal Zone

  Tak ada aper sangat pun kat Animal zone ni.  Tempat ni macam kurang jagaan.
Dan bab yang paling kita tak suka ialah masuk-masuk jer terus ada deretan sangkar ular.
Iskk..ular-ular tu biar la letak kat belakang, marah tau untuk orang yang tak suka ular macam kita ni :-/

These burung Kakak Tua will greet you at the entrance.
Heran jugak tengok burung Kakak Tua ni, langsung tak diikat, kenapa diorang tak terbang lari erk?!


 


Eugene yang nervous bergambar dengan anak burung Kakak Tua.

Pony Ride for the kids - RM10 (short ride)

Sebenarnya memang tak berbaloi pun RM10 untuk pony ride ni, tapi memandangkan Eugene beria sangat nak naik, kami pun bagi je la.
Dah naik boleh pulak pucat muka dia ketakutan, tapi dia gagahkan diri untuk habiskan 2 pusingan tu.
So kira ok la kan untuk orang yang tak pernah naik kuda :)

January 10, 2014

Bella Italia 2014

Location:  RH Plaza, BDC.
Opposite four point by Sheraton hotel, Kuching.
Tel: 082-454571

Selalu dengar tempat makan ni,  tapi belum tergerak hati nak pergi mencuba.

Lately dah kekeringan idea nak dinner kat mana, so pergi je la ke sini, lagipun memang tak jauh dari rumah.

Kami order nie...
Fettuccine Alfredo with ham, onion and cream sauce - RM25 
Sedap sangat, jauh mengalahkan Secret Recipe.
Fettuccine salmon with chunk of tomatoes and salmons- RM27
Yang ni ada masam-masam sikit.
Hawaian pizza with chicken and pineapple - RM24

Rasa menyesal ada gak pergi ke tempat ni,  sebab sekali merasa asyik nak lagi.
 In less than one week tu kami datang balik ke sini lagi.  Adoi.. Sengkek..

January 9, 2014

Nasi lemak @ Jalan Alor

Akhirnya tercapai juga hasrat nak mencuba nasi lemak waktu pagi yang famous di Alor Corner ni.


Saya cuba sambal sotong kembang. Sedap, tapi sotong tu macam terlebih lembut la plak.

Banyak lauk-lauk lain, ntah bila dapat datang lagi, tunggu 2016 je kot,  tunggu MRT siap :)


January 8, 2014

Mee sua at Harbour Cafe

We waited for 1 hour for this bowl of Foochow Mee Sua.


Sedap, tapi masih tak dapat lawan kehebatan Mee Sua confinement lady saya dulu.  Rasa masin sikit banding ngan Mee Sua yang lain, biasanya mee sua memang takda rasa masin sepatutnya.

Orang takde la ramai sangat pun, tapi uncle yang masak tu memang slow and steady, ayam tu siap de-bone. 

I would come back if only the waiting time is not be that long.

This cafe is located somewhere behind Sarawak Plaza, right next to Benson Seafood.

January 6, 2014

KL Tower: Blue Coral Aquarium

Small but good enough for the kids, plus we don't want to spend too much money and time also la ;)

Super cute puffer fish




Lion fish

January 3, 2014

Fried rice

While having our dinner at a western restaurant...

Eugene: "Mum, you didn't order a fried rice?"
Me: "No, we are at a Western Restaurant, they don't serve fried rice here."
Eugene: "You mean they don't have fried rice in Western Country?"
Me: "No."
(Malas pulak nak explain kalo pegi kedai Chinese/Indon/Malay kat western ada la kot nasi goreng)
Eugene:  "In that case, next time when I go Western country, I'll open a restaurant that sells fried rice."
Me: "yeah, you do that." 
(Dalam hati ingatkan dia nak cakap kalau dia gi study oversea nak bawa beras banyak-banyak, rupa-rupa nyer nak gi buka kedai plak.)

*btw, fried rice is his favorite dish.