February 26, 2016

King Squid bites @ MJC

Pasar malam MJC sekarang dah semakin happening.

Ada cendawan goreng yang ranggup and sedap, harga RM3, cukup untuk 1 orang makan.

Ada deep fried crab, 4 for RM10, pun sedap tapi takda gambar.

Dan yang latest saya jumpa, King squid deep fried ni.


Sedap, sotong besar tapi tak liat pun, RM10 je.

Selain yang menu goreng-goreng di atas, ada juga lemang, nasi dagang, nasi kerabu, nasi ayam goreng rempah, dan macam-macam lagi la kalau rajin nak explore.

Minggu depan nak cari menu baru yang lain pulak.

February 24, 2016

Lite late night supper

We had been having these quick bites for a couple of nights in a row for these past few weeks.


Sedap dihidang bersama teh bunga rose,  love the sweet aroma.

Sesuai dinikmati masa musim hujan ni.

February 22, 2016

Digital Left Brain


Ok, even my job has a digital word encrypt to it.

Try yours..
Just for fun.

February 17, 2016

Samantha & Weldy | Wedding

Date : 19th Dec 2015
Venue: St. Stephen Church, Bau & DBNA Hall, Kuching




February 16, 2016

Samantha & Weldy | Engagement

Happy engagement to both of you, 6 June 2015, Kuching.



 


Congratulations, Kak Yong.

p/s: This is a long overdue post.

February 8, 2016

John & Cassylvia

Date : 6th Feb 2016
Venue : Grand Margherita

It's joget time.

February 4, 2016

Sharing Too, CityOne

This is our first time here.  This restaurant is quite new in CityOne Megamall, Kuching.  The location is much accessible compare to the other branch that we frequently visit at Stapok.

We had..
Mix grill

Carbonara

Chocolate lava cakes