June 28, 2011

Orchid Garden Coffee House


Orchid Garden Coffee House, Grand Margherita

Salad

Beef Lasagna

Steak

complimentary buns served with lurpak butter

June 23, 2011

Presenting Yourself Powerfully

Workshop - Presenting Yourself Powerfully
Executive Presentation Coaching with Tina Altieri
20-21 June 2011
at Borneo Convention Centre Kuching (BCCK)

Some addition info:
Who is Tina Altieri?
- Western Australia's most recognised media personalities
- Host on Channel 7
- News presenter
- married to a Singaporean

How was the workshop?
- The best I been through so far ( walaupun tak la banyak sangat presentation workshop yang saya pernah attend)
- What I like most are the useful tips that she's giving eg. How to handle difficult Q&A session, deliver negative news positively, create interest on any topic that are you about to deliver.
- How she makes the workshop very interesting + very friendly.
- And another very important one is the after-workshop added value. Dia siap suruh kami emailkan our intro speech so that she can make a comment on that. Best kan? Mane nak dapat personal guide macam tu.

June 21, 2011

Father's Day card

Eugene's version of Father's Day card.



Eugene said :" The card is for Daddy, the flower is for Mummy."

eh..Mummy dapat bahagian juga...seronok nyer :D

Happy Father's Day to all the fathers out there..

Rainforest World Music Festival 2011

There will be a special sale period for those who purchase RWMF tickets at VIC-Visitor Information Centre Kuching, Sibu (except weekends) and Miri.

The sale period is from 20th - 27th June.

The 3-day pass adult ticket will cost RM180 each. No limit per person.

Be a fan of Sarawak Travel

http://www.facebook.com/sarawaktravel

p/s: VIC Kuching is at the old Courthouse Complex, opposite main Kuching Post Office.

June 16, 2011

Hacked

Banyak juga website yang kena hacked yesterday,
site ni sampai hari ni pun belum recover lagi.. huhu

p/s: so the hackers group dah marah betul la sebab SKMM blocked file sharing website ni?

June 15, 2011

Aquarium & Marine Museum - Shark

Aquarium & Marine Museum - UMS

Bamboo Shark (Yu Bodoh)
Bamboo Sharks are bottom dwellers that use their barbells to find food such as invertebrates and small fish.
Bamboo sharks are nocturnal animals who are rarely seen during the day.

Coral Catshark (Yu Cicak)
It is the beady green eyes of the adult size that give the shark its common name 'catshark'.

Aquarium & Marine Museum - Sea Cucumber

Aquarium & Marine Museum - UMS

Sea Cucumber (Gamat)

Aquarium & Marine Museum - Seahorse

Aquarium & Marine Museum - Universiti Malaysia Sabah
Seahorse (Kuda laut)

June 13, 2011

Aquarium & Marine Museum - Remora

Aquarium & Marine Museum - Universiti Malaysia Sabah

Ikan pelik, insang di belakang (atas)
Remora uses the sucking disc to attach to larger sishers, most commonly sharks and rays.

Ikan Gemi menggunakan cakera penghisap untuk melekat pada haiwan yang lebih besar seperti ikan jerung, pari dan penyu.

Aquarium & Marine Museum - Turtle

Aquarium & Marine Museum - Universiti Malaysia Sabah


June 11, 2011

1 - 10 & Face parts

Emmett dah pandai mengira 1 hingga 10, dia kira camni..
  1. tatu
  2. duak
  3. tiga
  4. empat
  5. lima
  6. enam
  7. tujuh
  8. lapan
  9. sembilan
  10. pepuluh
He is also learning on the face parts now.
Dia dah tau :-
  • Nose (paling confident)
  • Eye
  • Ear
  • Mouth
  • Teeth (yang ni dah lama tau, sebab dia suka main dengan berus gigi)

June 6, 2011

1 more time

Just let me sing this song once again..
Feeling good

Getting ready to go home.
End of Day 2.
Zai Jian!

June 4, 2011

KK Evening Market

macam-macam jenis bakar
Ikan bakar, udang bakar, sotong bakar, hati bakar, bedar bakar, buntut bakar..apa-apa je lah.

Murtabak berinti kan ayam + sayur + telur
boleh la tahan RM2 each.

Ikan segar + montel

Ikan merah bermata besar :)

Masa ni dalam pukul 4pm, ada yang baru nak buka gerai.

Tempat ni busuk, tp Eugene seronok gak, janji dapat tengok ikan.

Kelapa Bakar, Salut

Kelapa bakar - dibakar dalam api yang marak selama setengah jamProcess membuang kulit kelapa..
Ini la hasil nya, air nya yang sangat manis, isi nya agak kenyal (elastic) dibanding dengan yang kelapa biasa.

Kepala pandan

Puding kelapa, memang sedap