April 24, 2017

Hui Lau Shan, Vivacity

Hui Lau Shan is finally open for business at Vivacity Megamall, Kuching.

So yesterday, after watching Fast n Furious 8, me and hubby went there for an afternoon hi-mango.


  Seperti biasa la, kedai kat Kuching ni, kalau baru buka mesti je queue panjang, nasib baik tak perlu tunggu lama sangat.

Dah dapat tempat duduk, kami nak order Durian Duet, takde stok.

Nak order, Signature Curry Combo, pun takde stok.  Awal lagi kot, baru pukul 2 petang, takkan dah habis stok?

Nak order, Durian Crisp, lagi la langsung takde dalam menu.

End up, kami makan ni jer...
Mango Romance, ape la punyer nama.

And Signature Curry fish ball..

Lepas jalan-jalan shopping sikit, perut pun lapar lagi.
 

Before balik rumah, kami tapau ni for early dinner, baru la kenyang :D

 

Best nyer long weekend, kalau tiap minggu macam ni kan best.

April 16, 2017