April 24, 2017

Hui Lau Shan, Vivacity

Hui Lau Shan is finally open for business at Vivacity Megamall, Kuching.

So yesterday, after watching Fast n Furious 8, me and hubby went there for an afternoon hi-mango.


  Seperti biasa la, kedai kat Kuching ni, kalau baru buka mesti je queue panjang, nasib baik tak perlu tunggu lama sangat.

Dah dapat tempat duduk, kami nak order Durian Duet, takde stok.

Nak order, Signature Curry Combo, pun takde stok.  Awal lagi kot, baru pukul 2 petang, takkan dah habis stok?

Nak order, Durian Crisp, lagi la langsung takde dalam menu.

End up, kami makan ni jer...
Mango Romance, ape la punyer nama.

And Signature Curry fish ball..

Lepas jalan-jalan shopping sikit, perut pun lapar lagi.
 

Before balik rumah, kami tapau ni for early dinner, baru la kenyang :D

 

Best nyer long weekend, kalau tiap minggu macam ni kan best.

8 comments:

Rose World said...

Best if every day can go food hunting. Haha.

Such a spoiler, this one dont have, that one dont have. Maybe still new, havent stock up yet. Hope you get to try the one you want.

Ez Vina said...

Good excuse, still new, stok belum sampai :D

But I will come back, for sure.

Sharon D said...

Memang pun best ^.^ I love long weekends too.

Shiok ka Fast & Furious 8?

Ez Vina said...

Tak shiok sangat la FF8, typical, tapi takda cerita lain nak tengok dah.

Sharon D said...

I'm going to watch Guardians of the Galaxy today ;P

Ez Vina said...

Soooo nice. I will have to wait till weekend.

Small Kucing said...

I also wish always long weekend LOL.

Ez Vina said...

Yeay, tomorrow another holiday.