April 24, 2017

Hui Lau Shan, Vivacity

Hui Lau Shan is finally open for business at Vivacity Megamall, Kuching.

So yesterday, after watching Fast n Furious 8, me and hubby went there for an afternoon hi-mango.


  Seperti biasa la, kedai kat Kuching ni, kalau baru buka mesti je queue panjang, nasib baik tak perlu tunggu lama sangat.

Dah dapat tempat duduk, kami nak order Durian Duet, takde stok.

Nak order, Signature Curry Combo, pun takde stok.  Awal lagi kot, baru pukul 2 petang, takkan dah habis stok?

Nak order, Durian Crisp, lagi la langsung takde dalam menu.

End up, kami makan ni jer...
Mango Romance, ape la punyer nama.

And Signature Curry fish ball..

Lepas jalan-jalan shopping sikit, perut pun lapar lagi.
 

Before balik rumah, kami tapau ni for early dinner, baru la kenyang :D

 

Best nyer long weekend, kalau tiap minggu macam ni kan best.

April 16, 2017

March 29, 2017

Sawadee 88

Our 1st time here, food are good, service pretty fast, but the price is a bit steep.


We had..
Chicken fried rice, RM15
Ayam kecik2 je dalam tu pun.

Fried chicken, RM18
My children love these.

Mango sticky rice, RM15
Sedap, tapi sikit sangat kot.

Red ruby, RM7.90
Yang ni jer harga berpatutan, banyak ruby dalam tu, tak habis makan sorang.

Sedap, kalau nak datang sediakan cash banyak sikit sebab harga agak tinggi dan kena bayar cash pulak tu, credit card not accepted.