September 15, 2009

Confinement Day 30

Updated : Yahuuu, dah boleh kena KIPAS ( apuh..mane pulak hilang kipas aku, jgn salah paham je tuan-tuan dan puan-puan..ihiks), dah boleh on air-con, dah bleh pakai short pant, dah boleh minum air sejuk, dan yang penting dah boleh cuci rambut. hehe...
Tapi kalau dapat tunggu sampai 40 hari lagi la elok :)

8 comments:

Rose said...

Congrats! You gone thru and out of it.....happy for u. Me got 8 more days to go then out from my confinement. Counting down to the day. hahaha!

Coffee Girl... said...

eh dayung... dah boleh kena apa?? haha. tunggu la 40 hari lagi, dah tunggu 30 hari, apalah 10 hari kan kan? heheh. biar lambat asal selamat. kkekekekeke. tahniah!

Merryn said...

lol.. dah boleh KENA!!! really ah? after 30 days boleh KENA ody eh?? fuiyo..

anyways, i tak tahan ler.. i wash my hair on the sixth day..

Big Momma said...

dayung.... kalau boleh tunggu after 3 months baru minus air ais/sejuk...:)

lvynana said...

Rose : Jia you ar!

COffe girl & merryn : Kena kipas..huhu..kipas sudah hilang..huhu..sorry for the misunderstanding...haha

Big momma : biar betul, susah la, mala terkenang kat teh-c-peng Bt.7 tok.

Coffee Girl... said...

HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAH. buat suspen jak. apuh...

the little prince said...

so fast ya.....can go shopping then! :-0

lvynana said...

little prince : can, but no one look after baby, so still have to stay at home la :(