May 3, 2010

Atmosfera

Atmosfera..dine with ambience
opposite The Spring

Lasagna - RM16.90
ok jer rasa nyer, lasagna kat secret recipe lagi sedap

Breakfast laksa - RM3.00
boleh la tahan

tempat duduk ala sofa


With great book and great food...mesti best kan..
masalah nyer food kat sini takde la great sangat,
tempat ni lebih sesuai untuk lepak-lepak gituu...

Rating:
Location: 4 out of 5
Environment : 4 out of 5
Food: 3 out of 5

6 comments:

Willie a.k.a Reptoz said...

Wah sik sedap ka makanan di sia? Blom i try lagi.

fonsusz said...

laksaaa.....nampak sedap murah agik ya! mliur aku nangga.

lvynana said...

willie: Sik brapa nyaman, tp masih boleh diterima la.

fonsusz: Laksa ya boleh tahan juak, harga murah untuk breakfast jak, portion kecil. Mun time lain, harga more than double, bigger portion kot.

Coffee Girl said...

Dah 2 kali ku ke sia, both just have teh tarik, and makan apa tu... french fries? yes yes. ok jugaklah environmentnya, pakai unwind jak. makan nak kata sik sedap, ok juak mun lapar nak. tapi bagi aku mahal la. diorang ni adik-beradik cilipadi kat simpang 3 tu.

eh eh... ada Judith mcnaught? mesti nangis baca nak, tapi bulak madah cili pedas la tek. hehe

fonsusz said...

ayakkk...mahal eh camya.

lvynana said...

coffee girl: bijak².