February 15, 2012

Dolphin and Sea Lion at Sentosa

Dolphin and Sea Lion at Underwater World, Sentosa Island

The Sea Lion show
Emmett nangis sebab takut tengok Sea lion tu yang pandai menari tu.

The Dolphins

and again the dolphin
The show takes only about 15-20 minutes but we waited for an hour beforehand, because we wanted to have the best view.
It starts at 2pm, make sure to come early, if you are late by 1 min, you will be like those standing behind the gate, no more seat left, and they not allowed to cross the gate.
Kesian kan... kalau la kami tertinggal show ni, mesti nangis tak berair mata kami pulang ke Kuching.

4 comments:

Coffee Girl said...

Best eh... ada ko pegang seal ya tek kah?

lvynana said...

Sikda kami pegang, org rami, dah habis show kami segaut mok ke tempat lain gik.
Tapi nang best, sbb dah lama ingin mok nangga show tok.

lvynana said...

Sikda kami pegang, org rami, dah habis show kami segaut mok ke tempat lain gik.
Tapi nang best, sbb dah lama ingin mok nangga show tok.

Filip Demuinck said...

I love to visit parks like this.

Greetings,
Filip