February 26, 2016

King Squid bites @ MJC

Pasar malam MJC sekarang dah semakin happening.

Ada cendawan goreng yang ranggup and sedap, harga RM3, cukup untuk 1 orang makan.

Ada deep fried crab, 4 for RM10, pun sedap tapi takda gambar.

Dan yang latest saya jumpa, King squid deep fried ni.


Sedap, sotong besar tapi tak liat pun, RM10 je.

Selain yang menu goreng-goreng di atas, ada juga lemang, nasi dagang, nasi kerabu, nasi ayam goreng rempah, dan macam-macam lagi la kalau rajin nak explore.

Minggu depan nak cari menu baru yang lain pulak.

2 comments:

Sharon D said...

Sedapnyeeeee! And reasonably priced too.

Rose said...

Ooohh. I want to give it a try.