November 19, 2009

3 Months

Yesterday Emmett had his 3rd month 5-in-1 jab, total cost RM135.
Diptheria, Tetanus, Pertussis, Polio & Haemophilus Influenzae Type B.

Berat dia sekarang dah 7kg, head circumference 40.5cm; membesar dengan sihat anak Mummy yang sorang ni, si abang dia pula kurus kering macam cicak, susah betul nak suruh dia makan.

Eugene now is so into computer game, tak kisah la kat laptop ke, iPhone ke, handphone ke, semua dia nak.
Kalau ajar camne nak guna gadget gitu cepat je dia tangkap, kalau ajar dia benda lain, heh..jangan harap, A-Z pun belum tau lagi. Dulu Mummy cuma reti main pondok-pondok je masa umur 3 tahun.


See their previous weight here.

1 comment:

khairul onggon said...

haha.. zaman dah berubah.. kita masa kecik dolok sekda gajet2 IT tuk :)