November 9, 2010

Rumah Hijau Cafe (2010)

Rumah Hijau Cafe, Satok, Kuching


Teh Tarik Ais - RM2.20Ayam Penyet - RM7.00
Paling suka ayam penyet kat cafe ni,
sebab sambal nyer tak pedas,
dan rempah ayam pun banyak.
Tapi mesti ada special request,
sayur mesti ber-celur, kite tak suka ulam sayur mentah.

6 comments:

Umiey said...

wow ayam penyet mmg best

Ms Tikot said...

Kat rmh hijau tok, ayam penyet nya memang sedap sebab byk rempah. masa mula2 bukak, kecik jak cafe tok, kinek tok makin besar.

Coffee Girl said...

Masanya gik kecik dolok, sempat juak aku jenguk. ok lah, boleh tahan. aku pun suka sayur mentah camya.

Cyril Dason said...

People said the nasi lemak here is nice. Maok juak g henguk, tapi parking ya slalu polah malas.

-cyrildason.com

Mint said...

alamak..tak syok ah tgk pakai sos cair.. ayam penyet mesti ada sambal merah n sambal hijau..baru layan leleh...ni dah fusion jadik localize version..

lvynana said...

Umiey: best..sedap pulak tu.

Tikot: auk, sentiasa penuh gik ya.

Cyril: Nasi lemak nya sik brapa la, kat Jalan Astana banyak gik nasi lemak best.

Mint: lum cuba lum tau..kelak jgn lupa coba auk..promote mcm dpt komisen pun..