July 7, 2012

Spiderman (2012)



Dah tengok Spiderman?

Overall cerita kurang funny banding ngan Spiderman yang dulu, tapi lebih emo sikit.

Banyak pulak part kissing, membuatkan anak-anak hilang konsentrasi, aksi pun kurang sikit.

Rasa nya Eugene still prefer Transformers and Emmett tetap setia dengan Iron man.

Mummy n daddy puas hati je, tak sabar nak tengok Batman - The dark knight rises.

2 comments:

Coffee Girl said...

Wait, banyak meh part kissing? yang i ingat cuma satu jak, yang kat luar rumah Gwen semasa dia confess dia spiderman. hahaha banyak lagi kissing dlm spiderman yang first tu... Hehe

lvynana said...

Byk la, part dlm bilit masa nya cedera ya, part di padang sekolah gik. Tapi semua ya sik dpt lawan klasik kiss spiderman lamak masa spiderman terbalit ya la nak :)