July 23, 2012

Macam-Macam Ada @ Grand Margherita 2012

The Macam-Macam Ada ramadhan buffet @ RM80++ per person (adult), only at Grand Margherita, Kuching

Majlis telah dirasmikan oleh Datuk Haji Talib Zulpilip bersama Datu Ik Pahon

Let see what's on the menu..
Ais kacang corner
Rojak buah

Selera Sarawak corner - bubur, ikan masin dan ulam-ulam pun ada.

Selera Malaysia corner

Seafood omellete


Chinese style corner
Kebab atau nama glamer nya Shawarma :)
Middle East corner
 
And what's on my plate..
 Penang Char kuey teow - sedap..pedas2 sikit.
Bubur pedas - biasa je
seafood omellete - sedap
Middle east - lamb tu sedap sangat, tapi nasi agak keras
BBQ corner - Beef satay agak liat; sotong - ok; otok-otok - ok; BBQ prawn - sedap!
Ais kacang

Nice...dinner at the poolside
Banyak lagi yg saya makan sebenarnya, tapi lepas makan Vietnam style crab, tangan dah berkuah, so malas nak tangkap gambar dah...

Sushi pun ada gak and berbagai jenis kuih-muih, traditional mahupun modern.

1st time ke buffet Macam-Macam Ada kat sini, seronok sangat, rasa macam nak datang lagi, tapi larat ke nak makan sampai RM80..haha

5 comments:

sibu food diva said...

waiyo! sedap nampak! :) RM80 is a bit steep though..

Ms Tikot said...

RM 80 sesuai dgn menu nya yg byk... rugi gi sia mun x byk mkn. hehe

lvynana said...

Sibu food diva: Sedap..but mahal ho. RM80++ some more..

Ms Tikot: auk eh, mesti makan byk2, mun dapat kenyang sampe seminggu..haha

Willie a.k.a reptoz said...

Best eh!

lvynana said...

Willie: Macam2 ada, mesti la best..muahaha (ketawa loba)