April 11, 2013

Empire Hotel Subang

Hotel ni terletak di dalam (atas) Empire Shopping Gallery Shopping, Subang. Just a few steps away from Subang Parade.

Bilik kami di tingkat 5; besar (besar for my standard); terbahagi kepada 3 ruang.

Masuk2 pintu je akan jumpa ruang bekerja, 2nd baru washroom, then bedroom - king size bed.

Generally amat memuaskan, tapi paling tak suka bab pintu washroom dia tak berkunci, tak suka, tak privacy langsung.
The Lobby at 2nd Floor
The work area
The wash area
The sleep area

5 comments:

EastCoastLife said...

Hi,
Nice to know a blogger from Kuching. Hope to visit it one day.

I like staying in Bukit Bintang area when in KL, convenient with the light rail. :)

Coffee Girl said...

Mun berdua or bertiga susah la bathroom sik ada kunci oo. mun dgn husband tek sikhal juak.

ez vina said...

EastCoastLife: Nice knowing you too.

Coffee Girl: auk eh, dengan anak2 yang dah mula tauk reti tok pun ada susah sikit.

Mix said...

sama husband pun nak privacy jua? :~P

Ez Vina said...

sama anak2 le, how?