December 14, 2013

KL trip Dec 2013 - Day 1

Bermula dgn flight delay selama 1 jam.
Dalam flight seatbelt sign pun on jer memanjang.
Masa landing - bedebup bunyi, isk..scary.
Dah beli taxi tiket kat KLIA (RM74.30) start perjalanan; taxi pulak boleh rosak kat area Dengkil. Haizzz!  Tunggu lagi dalam 40 minutes untuk dapat replacement taxi.

Di tempat kejadian.

Apapun, malam tu kami sempat gak gi tengok movie kat GSC Midvalley.
Tengok cerita Frozen (2013).
Nasib baik la sempat, kalau tak habis merajuk anak-anak, sebab dah janji nak bawa diorang tengok kat KL je, tak payah tengok kat Kuching dulu.

In the end, semua happy, dapat tido nyenyak malam tu.
Thank God, the rest of our journey all ran smoothly, and now we are back to our nest in Kuching ;)

Ohhh, esok nak gi tengok Frozen sekali lagi.weee...

4 comments:

Rose said...

First time I heard of taxi break down half way. Bad ecperience some more with kids. Luckily everything went smoothly.

Watched Frozen again? Must be nice. Planning to bring kids watch when go back Kuching this month end.

Ez Vina said...

Yes, just back from MBO, watched frozen for the 2nd. Kids love it so much, they can even sing along to the songs d.

Willie a.k.a Reptoz said...

I nak jugak tengok cerita tu.

Ez Vina said...

Willie: mesti tengok, kami dah 2 kali pegi tengok. Buang duit je kan..tau tak pe.. tp janji anak2 happy :)