December 7, 2017

Astro Hotline

Nak call Astro customer service sekarang dah macam nak call AirAsia customer service la jugak.
Payah betul nak get through, nak cari number hotline pun macam tak jumpa dah kat website baru diorang.

Mana no. tel?

So, untuk sesiapa yang nak call Astro, line 1300 82 3838 dah tak active, sila hubungi 03-9543 3838, dari jam 8 pagi ke 6 petang je kalau tak silap.


Harap maklum :)

6 comments:

Sharon D said...

Tu yang malas tu ..thank you!

Rose World said...

So called hotline! Haha.

Willie a.k.a Reptoz said...

Dah try last month. Mmg mcm mcmlah astro ni

Ez Vina said...

Mmg pun, tp masih jugak kami setia.

Ez Vina said...

Ya la, not so hot anymore 😁

Ez Vina said...

Hi willie, long yime didnt hear from you. How are you doing?