October 3, 2009

MBO

Kami sempat pegi jenguk je, tak masuk menonton pun lagi, lain kali je la.
Dari luar memang nampak cantik; akhirnya ada juga cinema yang elok di Kuching ni.

5 comments:

deb said...

kacak wehhhhh..aku lom jenguk agi..

Coffee Girl... said...

Wah... looks so red. :-) aku mala jak gi spring sik juak jenguk-jenguk.

lvynana said...

deb & coffee girl : jenguk la :) coffee bean pun ada atas sia..boleh la tahan.

fifiey said...

eeee, dah pegi dah nya. Jeles2. Marek round di Spring, sik da jenguk pun. Ngembak punok nak kedak lepas kandang. Tapi dari gambar, nang kacak. Herm, camne sound system nya oh. Dpt lawan GSC sik...tiket mahal juak lah. harap service nya best mcm rega tiket. Sapa tauk rega combo popcorn nya...nyaman sik. Berik info lokk...

lvynana said...

sikda check la pulak combo sidak, aku bkn minat gilak ngan popcorn, klak tanyak ngan hubby, nya kaki popcorn sama kitak juak ;)