October 5, 2009

Thomas & Eugene


Mainan favourite Eugene sekarang ialah B-daman, Ben 10 and Bakungan, hari-hari minta beli yang baru..aduh sengkek la macam nih..
Dia pun dah mula addicted dengan computer game, kat rumah duk main game tranformers jer.
Eugene tumpang main train choot choot di kedai poppies,
nasib baik dia tak minta belikan yang ni pulak.


'Thomas & Friends - Take the fun home with you'
tp kalau tak mampu nak nak buat camne kan..

Next weekend ada poppies precious little one fair 2009 at the Spring, those yang ada anak kecil boleh la join contest, ada kid's best dress contest, ada Heinz father feeding contest, dan macam-macam lagi.

My kids' weight:
Eugene : 12.5kg

Emmett : 5.8kg

10 comments:

De Eduardo said...

nasib nya xminta nak pelik2..eheheh

Willie said...

Haha...sengkek la mummy dia. haha

eugene said...

Only to show that kita punya anak,,, will outgrow in no times,,,

hey take care now and have a great week ahead

Sumuk said...

uiihh.. laju geh sudah naik 5.8kg!

Ms Tikot said...
This comment has been removed by the author.
Ms Tikot said...

Gambar latest Emmett?

Coffee Girl... said...

Jangankan Eugene, aku pun gik teringin main kertapi choot choot ya. best bah.. buang boring. heheheh. aok eh, laju juak naik 5.8kg!

lvynana said...

De: nasib baik la.

Willie: mmg pun.

Eugene: you have a great day too ;)

Tikot: gambar emmett coming soon :D

sumuk & coffee girl: auk dah 5.8kg, sik lama gik kalah eugene.

Hazel said...

the toy is so big, sure very expensive, luckily he don't ask for it

Big Momma said...

bila dah ada anak, barang dirikpun sik terbeli agi.... kotan sayang ngan anak... he he he mak terpaksa mengalah