February 17, 2010

Kenapa lah..

Kenapa lah perlu bermain mercun/bunga api masa tengah malam
Kalau masa new year eve jer takpe la juga
Ni tak..hari-hari macam ni.

Cuba la ingat sikit orang yang nak keje keesokan nyer
Kanak-kanak yang nak ke sekolah
Baby yang ketakutan.

Kenapa lah tak main dalam pukul 8-9 malam ke
Boleh juga kita tumpang gembira..

3 comments:

fonsusz said...

kesian anak2 di rumah...ekkk bukan cuti sekolah ka?

Kal Jis said...

susah nak ckp.. nak tangkap pun dorang nampak mata je tgh malam.. huh.. :P

lvynana said...

fonsus: sekolah nok rami student cina jak ada cuti ganti, sekolah lain dah mula dah marek.

Kal: itu la..nak report pun takut juga.