February 8, 2010

Thanks, GOD

Setelah berada selama 8 hari, di 3 buah hospital yang berlainan,

akhirnya Ibu yang tercinta dah boleh balik ke rumah.

Semuanya gara-gara haiwan kecil yang bergelar nyamuk;

menyebabkan ibu saya terkena denggi dan telah men-trigger kesan sampingan lain

seperti kencing manis, demam, darah tinggi, sakit sendi, muntah², gastric, dll

Pada hari ke-5, nampak sedikit kesan darah kat hidung.

Buat x-ray perut, nasib baik tiada internal bleeding.

Memandangkan keadaan Ibu yang tak larat bangun,

kami adik beradik take-turn menjaga ibu di hospital.

Sepanjang masa tu, memang boleh dikatakan makan tak kenyang, tidur tak lena,

mandi basah tapi express giler…memang penat physically and emotionally.


Thanks GOD, sekarang dia dah sihat dan dah berada di rumah.

Thanks hubby for taking care of our kids.

And thank you friends for your prayers.

7 comments:

Hazel said...

hope ur mom get well soon..

Sumuk said...

aok, my sis pun baru jak discharge dari hospital bau, same case. warded 3 hari. nasib bait sembuh. my anak2 buah pun semua sik sehat.

eugene said...

Yes indeed Thank God for everything............

Mummy Gwen said...

Thank God your mum is fine now. Very scary when I read bout it..phew..take care ya.

Ivy Metaga said...

moga your mum cepat sembuh k...

fonsusz said...

semoga cepat sembuh.....

lvynana said...

Thanks friends.