February 22, 2010

Tagged...Ms Tikot

Kepada Ms Tikot, tok jawapan kamek pulak.


1. Adakah anda rasa HOT?
sik..mun demam baru HOT

2. Upload wallpaper PC/laptop yang anda guna sekarang.



3. Cerita pasal gambar.
warna hitam jak, desktop dah banyak gilak shortcut, mun letak gambar lagik la serabut kepala otak aku.

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
erm..2 minggu lepas..di silhouette

5. Lagu terakhir anda dengar?
What to do want from me

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Surf net

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
lvynana

8. Tag 8 orang.

i. Ivy Metaga
ii. Daniel Franklin Gomez
iii. Fonsusz
iv. Florance
v.
vi.
vii.
viii.

9. Siapakah orang no.1 kepada anda?
Teman blogger yang ceria

10. Katakan sesuatu mengenai orang no.5.
Takde orang la

11. No.3 ada hubungan dengan siapa?
Sahabat dulu sekarang dan selama nya.

12. Bagaimana pula dengan orang no.4?
Kawan baru sesama blogger

13. Pesanan kepada orang no.6?

14. Kata-kata cinta untuk orang no.2?
Love the one that you love...with all your heart..
Dia lebih arif kot.

15. Adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?

16. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang org yang mengtag anda.

Saya tau dia suka handbag
Saya tau dia suka kucing
Saya tau tempat kerja dia
Saya tau dia anak tunggal
Saya tau dia sangat comel

*correct me if i'm wrong :)

17. Persamaan antara KAMBING dan LEMBU?

Dua-dua nya makan rumput?

18. Perasaan anda buat tag ini?

erm..hairan..kenapa soalan 9-15 macam tu..

19. Adakah anda tau si Razman itu sengal?
siapa tu?

20. GAY or LES?
gasak sidak nya la sia.

5 comments:

Ms Tikot said...

Hehehe...TQ kerana sudi jwb tag kmk. Mula2 kmk x kenal ngan ktk, dah si coffee girl madah, baruk kmk tauk sia ktk ;-P

lvynana said...

kamek pun bukan kenal gilak ngan kitak, tp lamak2 baca blog kitak, rasa macam dah lamak kenal la pulok..
apa2 pun..salam perkenalan.

Gallivanter said...

Haha! Sia memang love the one that I love, tulah sia mau kahwin dia bulan May ni. ;-)

Tapi love itself, that's a process of understanding and it takes years sia rasa...still a student... :-D

Ivy Metaga said...

hihi...ok akan ku jawab heeeee

Coffee Girl said...

*sebut nama aku yer.... jaga*

I oso know where u work. jeng jeng jeng!