July 4, 2011

Transformers 3

Transformers 3 : Dark of the MoonAkhirnya berjaya juga dapat ticket untuk tengok cerita ni.
On Friday evening, kami ke MBO, saja nak jenguk2 ticket mana tau ada tempat kosong.
Tapi hampa, semua dah sold out.
Eugene dah keluar air mata di depan poster Transformers 3 kat MBO itu,
memang tragis betul.

On Saturday morning, Daddy turun meeting sekejap ke office,
habis meeting je, dia terus bergegas ke MBO untuk mendapatkan ticket.
Berjaya beli ticket untuk show pukul 12.45pm.
Daddy call suruh siap-siap, daddy sampai jer kami terus jalan.

Transformers 3 ni, nak cakap best giler takde la juga.
Tapi janji anak-anak seronok, mak bapak pun happy juga.

6 comments:

fLo said...

wahh...cita tok lom ngga gk...lak mok ngga juak..hehehehe

Coffee Girl said...

wah... eugene ngan emmet sik lamak gik jd kaki wayang juak! haha

lvynana said...

fLo: Nangga jgn sik, tp nek tok rami gilak org, tunggu ticket discount ka

Coffee girl: sikpa, the more the merrier; lagipun kaki wayang sik hal, jgn nak kaki2 nok lain jak :P

TimmyLicious said...

i watch it and i think the story line is excellent and some people even almost wanted to cry because they think that Bumble Bee is going to die.

lvynana said...

TimmyLicious: kamek rasa part paling sedih Ironhide kenak bunuh, sayang bah Ironhide, dah la scene nya kena bunuh nya pendek jak, mcm sik penting/dihargai jak Ironhide..huhu..
We gonna miss you...:(

TimmyLicious said...

RIP Ironhide...