February 17, 2011

My Valentine

Seperti tahun-tahun yang lepas,
Valentine's Day kami disambut dengan makan-makan..

bunga-bunga..
this year I request for Orchid

Tapi yang paling special tahun ni...
we received a Valentine's card from Eugene,
Kad ni dia buat masa kat school tadi.


Eugene said: 'Mummy, onu tih hari sayang-sayang doh?'
(Today is love-love day issit?)
I said: 'Yes'
Then he gave me a kiss on my cheek..oh so sweet.
And he did the same to daddy when daddy reach home.

Tengok la tulisan cakar ayam dia tu..comel kan..
Spelling pun banyak error, apapun I loike!
Thank you sayang.

And not forgetting..Happy Chap Goh Mei to all of you!

12 comments:

fLo said...

cute...pnde juak eugene plh kad...so sweet...hehehe..=p

Coffee Girl said...

Aww... bagus betul cikgu inoh bih. Cute pinky card! eh, boleh main request-request juak ka? haha

lvynana said...

fLo: pande..tp mesti cikgu sidak ada guide masa kat sekolah bah.

Coffee girl: dah kawin tok lain banding zaman berchenta dolok, nek tok dah boleh request2; gua ngak mahu bunga rose masa valentine, harga bukan2 jak.

Best apa orchid, dalam pasu gik, dapat tahan lama. haha..sik romantic lalu jak.

Coffee Girl said...

haha... mun dalam pasu ya dah jadi untuk the whole household. bukan khas utk u ajak. pakei collection. tahun depan minta tulips gik.

La Mode Boutique said...
This comment has been removed by the author.
Mummy Gwen said...

Hi Lvynana, Happy Valentine's Day and Happy Chap Goh Mei!! The card that Eugene made is very beautiful. I think his handwriting is quite good. :)

Arief Arf said...

wow, that's very sweet.
X)

Rose said...

Very sweet of him! Nice card

Cyril Dason said...

"Onu sayang sayang".. that's cute!

TimmyLicious said...

hehehehe. steady aku

lvynana said...

Coffee girl: Theoretically, okuk sadik kakuk noh, coz i'm the only dayung in the house..:)
poyo sik theory ku ya.

Mummy Gwen: his handwriting has improve so much as compared to few motnhs ago.

lvynana said...

TimmyLicious: steady bih.