April 27, 2011

Don't Go Breaking My Heart (2011)

Seriyes.. dah lama tak tengok love story in Mandarin yang jiwang macam ni.
Lepas tengok cerita ni boleh layan lagu David Tao - Ai Hen Jien Dan
Direct translation 'Love So Simple'
oohhh so jiwang karat dibuat nya..enjoice


5 comments:

Coffee Girl said...

Apuh... i dont paham wat the stori is mori... haha

fLo said...

lmk juak dh xlayan cita camtok....best juak oo dita cdak...layan..=p

eugene said...

You know, it is nice to watch romantic movies, it gives you warm and fuzzy feeling,,, sometimes if we pay attention to the dialog, we can learn to be a bit romantic ourselves as well,, my 2 cents opinion lah.

I like Louis Koo, used to not like him but i think he can act kind of good

lvynana said...

Coffee Girl & Flo: Pegi la tengok di cinema dayung, sementara masih 'showing', wayang sure ada subtitle, boleh paham punya.
Lagu nya kelak I cuba translate.
Nangga auk, rugi sik.
Poster nya ada sikit macam 'kuch kuch hota hai' nak? Tp story nang sik sama. Sweet sangat sampe i tidur malam tadik pun rasa 'cloud9' jak..cheerss
*Masih Happy mode hantam cerita tok :)*

lvynana said...

Eugene: oh I love Louis Koo especially in his movie 'Sat Yik Gui Nui Wong' (Why Me Sweetie?) in 2003, and of coz his latest movie :)