May 5, 2011

nak High Heels

Lama dah tak shopping for shoes,
susah nak cari heels yang best kat Kuching ni,
Charles and Keith pun dah tutup :(
Nak heels yang macam ni...

Tapi nak yang max 3 inch jer cukup la,
tak nak tinggi sangat nanti sakit kaki,
and memang tak reti pun pakai heels tinggi sangat,
sure jalan macam itik nanti..

Mana nak cari heels camni erk?

7 comments:

Ms Tikot said...

Cuba ktk carik dkt Hock Lee, Heatwave nama kedei ya

fLo said...

aih pahal c&k d kuch ya tutup...
ku dh lmk juak x bersoping heel..hohoho...salu meli vincci jak..

lvynana said...

Ms Tikot: nang kamek baruk jak balit dari sia tek, kecik jak kedei nya duhal, tp nok kamek berkenan nya 4 0r 5 inch, sik brani mok beli, ada 'terpere-ot' kelak.

flo: sik pasti la C&K ya tutup, 'chap lap' kali nak.

lvynana said...

Btw Ms Tikot, kamek sik dapat buka blog kitak? Sik mok berik permission ngan kamek ka? huhu

Rose said...

Dear, try hunting at Heatwave, Hock Lee centre. I bought my latest one from there. If you are member, you can get member's discount too. :P happy shopping

Coffee Girl said...

online banyak. hehehe

lvynana said...

Coffee girl: lum brani gik beli heels online, slalu beli yang flat ajak..:)