May 6, 2011

Pikom PC Fair May 2011

Pikom PC Fair 6 - 8 May 2011
Permata Car Park, Kuching

Pening palak dengar bunyi gedum2 jak, rasa macam di Sg. Wang.
Misi kali ni nak cari camera and package broadband or streamyx.

Maxis Broadband yang biasa nyer RM48 discount ke RM38 for 5 months with free modem (512kbs).
Celcom Broadband yang biasa nyer RM48 discount ke RM38 for 6 months with free modem (384kbs).
Streamyx RM110 per month, installation fee RM50, stamp duty RM10, registration RM78.
Harga camera discount dalam RM100, tapi camera Sony yang saya minat tu takde discount la pulak.

Hasil nyer tadi hubby cuma beli mouse je, yang lain kena pikir masak-masak dulu, kalau berkenan, esok lusa boleh datang balik.

8 comments:

Dea said...

sampe kol brapa ya ow..XD

lvynana said...

Dea: biasa nya buka sampe kol 9-10 mlm gia.

fLo said...

ya baruk promotion broadband..lain kali g pc fair jak subscribe oo...ku dh terminate maxis ria...slow glak..

Cyril Dason said...

d pc fair was dissapointing....

lvynana said...

flo: I prefer maxis gik banding celcom.

Cyril: really? hubby went there everyday during the fair, wonder what was he doing after all..

Coffee Girl said...

oh tedah... ujungnya beli mouse jak. aku selalu miss la PC fair. broadband fair bulan ya tek ko sik pegi ka dayung?

lvynana said...

Coffee girl: sikda ku pegi dayung, best ka offer nya?

lvynana said...

Coffee girl: eh kelak sound2 la mun ada fair lagik auk, semadi ada tax rebate jak aku interest tok.