May 3, 2011

Thor (2011)


Sabtu lepas dah pergi tengok cerita Thor,
seperti biasa kami tengok 1st show pukul 11.30am.
Eugene and Emmett pun elok jer duduk, cuma Eugene complaint sakit telinga.
Dia cakap bunyi kuat sangat, mana tak nyer, dengan bunyi Hammer plus bunyi 'jambutan' masa terbuka memang nyering.
Sound system dalam cinema No. 2 MBO memang best, bukan macam dalam premier room tu, buruk betul.
Tak sabar nak tengok cerita Transformers.

2 comments:

fLo said...

lmk dh x ngga movie...mesti best nk cita tok...bli cd jak lak...

neslO_ais said...

yep thor memang banyak sound effect..best!