August 8, 2017

In my shopping cart

Punyer la excited bila dapat tau yang Everrise akan mengadakan Mango Fair weekend lepas.

Sabtu, awal pagi kami dah ke Everrise BDC for mango hunt.  Alangkah kecewa bila tengok ni jer mango yang ada, marketing gimik betul.  Semua nampak macam Thailand or Fillipines mango je ni. Takda yang kemerahan langsung!

Datang nak cari mango jer pun, last-last banyak la pulak isi dalam shopping cart kite ni..


Ni jer pun dah lebih dari seratus ringgit, mane tak nyer, mango nan sebiji tu pun dah lebih sepuluh ringgit.
Ohh Malaysia Ku.

Jum layan video buah di Manila, melambak tau mango kat situ..



2 comments:

Rose World said...

Wow! Really mango feast. So many mangos.

Sharon D said...

Ye...food in Malaysia is getting really pricey. Milo pun I takut beli these days.. haha. I would be excited with a Mango Fair too! Sedih for you :P