June 17, 2009

KLIA, Sepang

Design KLIA ni, saya paling suka part ceiling dia.
Isn't it beautiful, the wooden panel tent ceiling of KLIA! obsess la pulak...



5 comments:

Willie said...

Entah brp lama aku tak ke KLIA. Selalu guna Air Asia jer. Uhuks!

Ivy Metaga said...

kmk lagi lah lama sik p KLIA ya huhu

Merryn said...

first time i go KLIA, terpegun i tell u! so cantik kan? naik lif dia, jangan pakai short skirt, lif tu transparent, nampak ur underwear kang! LOL...

lvynana said...

Willie : Sik suka LCCT, tp mun dah flight murah, terpaksa la ke sia juak.

Ivy : lama ya, bila gik mok pegi?

Merryn : Saya tak suka itu lift, mabuk la tgk transparent camtu.

Hazel said...

i don't notice about this if you x mention about the beautiful ceiling