June 22, 2009

KLIA Playground

Setiap kali kalau masa mengizinkan, Mummy pasti akan membawa Eugene bermain kat playground KLIA ni; ye la kat mana lagi nak cari playground yang ada airplane kan.



I’m so glad that my son Eugene love to travel as much as we do. Ever since he was a baby, there’s not much problem having him travel along with us.

Dalam flight pun dia behave je. That day masa balik, our flight kena delay, dah la kami semua dah boarding masa tu, kena tunggu around 30-40 min dalam plane. Kami siap dihidangkan dengan juice lagi sementara menunggu. Eugene pun good boy jer duduk sambil memakai tali pinggang dengan muka yang agak mengantuk, sebab memang dah masa untuk dia tidur pun.

Sekarang ni dia asyik jer cakap nak naik airplane, ntah bila la boleh bawa dia jalan-jalan lagi. Kes H1N1 pun dah semakin meningkat, takut la nak ke mana-mana. Hopefully it won't be getting worse, so that we all can go travelling with a peace of mind :)


2 comments:

khairul onggon said...

haha.. mena kata ktk.. sia jak yg ada playground ada baylon... :)

Willie said...

wah... all the way to klia? It is lucky that eugene sik takut flying. Mun takut.... susah ho?

Aku takut juga travelling sejak wabak H1n1.