June 29, 2009

Transformers

No, we haven’t got the chance to watch Transformers: Revenge of the fallen yet. Yesterday dengan semangat nya kami hendak menonton tayangan pukul 12 noon, ingatkan kalau tengah hari tak la ramai sangat orang. Betapa kecewa nya kami apabila sampai kat Cineplex, tengok queue dah panjang, boleh dikatakan ni la 1st time Mummy nampak queue panjang kat cinema Kuching ni. Disebabkan malas nak beratur, kami pun pergi la beli dvd Transformers 1, dvd yang dulu dah tak tau ke mana ntah.

Memandangkan dah sampai kat Parkson, kami pun mengambil peluang untuk shopping sekejap, kebetulan ada banyak sale di Children & Babies department, apa lagi, sempat gak la borong beberapa items yang agak murah.


Sampai kat rumah kami terus menonton Transformers, sampai 2 round, petang sekali, malam sekali. Eugene & Daddy la yang paling seronok. Nampak nya kene tunggu cerita tu dah basi sikit baru boleh pergi tengok la macam ni.

5 comments:

Willie said...

I bought Transformers CD bukan DVD. Mula mula pergi Speedy Video Wisma Seberkas. Diorang cakap...dah habis stok. DVD adalah, tapi RM44.

Lepas tu pergi ke Speedy Video The Spring. Nasib baik ada VCD version of Transformers. Harga masa ya ialah RM24.90. TETAPI, semalam pergi speedy The Spring, Harga VCD transformer dah jadi RM19.90 . Punya lah manas aku.!

P/s : Watched it two times also.

lvynana said...

ohh..RM24.90 turun ke RM19.90, mmg la manas..iskk!

Merryn said...

i havent watch this overhyped movie ler.. no masa! :(

Caynie De said...

mek dah nangga..ouas ati juak lah

little prince's mummy said...

Haha.. I thought u went cinema.. hmm..