July 6, 2009

Transformers & G.I.Joe

Finally dah dapat tengok Transformers. We went for the 11.15am movie during weekend. This time the queue wasn't that long, and the cinema was about 3/4 occupied. Eugene concentrate jer tengok sampai akhir, tapi sempat gak dia merajuk kat daddy sebab habiskan popcorn, mereka berdua tu mmg kaki popcorn kalau kat cinema, mummy tak minat sangat.

Memang best la crita tu, how I wish I can watch it at a better cinema, with a bigger screen and a better sound system, yang boleh buatkan kerusi gegar2 gitu. Next month looking forward to catch G.I.Joe pulak, macam best jer.

Mengecewakan betul lah cinema kat Kuching ni, hari tu bukan main lagi cakap nak buka MBO kat Spring mid of June 2009. Ni dah July, datang hidung MBO pun tak nampak lagi. Hampeh.

7 comments:

Ivy Metaga said...

kmk belum gik sempat tgk movie ya huhu...

Willie said...

Ituler. aku pun frust diorang tak bukak cineplex kat situ. Mencik arr!

-deb- said...

aku lom juak bring brad nangga.. when la hor? arap nya jgn abis cpt..huhu

Kris and Nadia said...

yeah.. best kan transformer.. me too looking forward to watch G.I joe.. :)

khairul onggon said...

Duak2 kmk teringin nak nangga koh.. huhu..

lvynana said...

Ivy : Lum sempat gik, aih apa tunggu agik, iboh mala makan lamb chop chop ajak ;)

Willie : Latest kamek dgr buka August tok, just wait n see la.

Deb : Cepat gik, ice age gik bila :D

Nadia : auk best, 2.5 hours lg, nampak nangga crita hindustan jak..haha

Khairul : iboh teringin jak, pegi beli tiket nun ;)

the little prince said...

wah...so nice can watch transformer ya!!

Eugene so clever didnt make noise!! :-)