January 28, 2014

AirAsia New Flight From Kuching 2014

What an exciting beginning for 2014.
Makin banyak dah direct flight kita from Kuching sekarang.
Ni pun Airasia tengah buat promotion, check it out.
 

Sekarang orang Kuching boleh la pergi melancong ke Utara Malaysia selalu, kita pun tengah plan a weekend gateway ni, tengah nak slot in masa yang sesuai. 2nd half of the year la, 1st half dah fully booked.


Tengok tu, kita dah ada flight direct ke Penang, which mmg dah lama ada.  Dan yang latest ialah Kota Bahru, Kelantan dan Langkawi..seronot.

Seriously why Kelantan? Ramai ke orang Kelantan yang mai Kuching and vice versa?  Bila agak nyer kita akan ada direct flight ke Terengganu, windu sangat KT dah.

Boleh pulak ada flight Miri-KT, mesti target expat Brunei ni kan... huhu
takpe..lambat laun pasti akan ada ;)

Now everyone can fly..weeee

Latest Update 16 July 2014: Please be advised that AirAsia will be suspending its 4x weekly flights from Langkawi to Kuching effective 4th August 2014 as part of its route network realignment.

1 comment:

Rose said...

Yeah! Saw the email from Air Asia just now.