January 13, 2014

KL Tower: Animal Zone

  Tak ada aper sangat pun kat Animal zone ni.  Tempat ni macam kurang jagaan.
Dan bab yang paling kita tak suka ialah masuk-masuk jer terus ada deretan sangkar ular.
Iskk..ular-ular tu biar la letak kat belakang, marah tau untuk orang yang tak suka ular macam kita ni :-/

These burung Kakak Tua will greet you at the entrance.
Heran jugak tengok burung Kakak Tua ni, langsung tak diikat, kenapa diorang tak terbang lari erk?!


 


Eugene yang nervous bergambar dengan anak burung Kakak Tua.

Pony Ride for the kids - RM10 (short ride)

Sebenarnya memang tak berbaloi pun RM10 untuk pony ride ni, tapi memandangkan Eugene beria sangat nak naik, kami pun bagi je la.
Dah naik boleh pulak pucat muka dia ketakutan, tapi dia gagahkan diri untuk habiskan 2 pusingan tu.
So kira ok la kan untuk orang yang tak pernah naik kuda :)

2 comments:

Rose said...

RM10 is ok for kidslah. Let them experience the thrill on the pony.

Wow. I didnt know there such place in KL tower. First is the aquarium. Now this. Interesting.

Ez Vina said...

Ya, even my fren in KL asked me 'you sure you mean Aquarium KL Tower and not KLCC?'
They also never heard of these places.