April 5, 2009

Tagged by ivy

1. Orang luar sana tak kenal kamu. Perjelaskan siapa kamu?
Silalah baca 25 random things about me.

2. Sikap kamu yang 'mantap'?
- setia
-berpegang pada janji
-menepati masa

3. Sikap kamu yang sangat jelek?
- pelupa
- pemalas

4. Apa gajet yang sentiasa kamu bawa?
Not really into gadget, yg penting ada sedikit cash.

5. Dah berapa HP kamu pakai selama neh? Senaraikan brands nye. Jenama HP yang sedang kamu gunakan sekarang?
Alamak, agak2 nyer mcm ni lah susunan kot :
Nokia
Ericsson
Sagem
Nokia
Motorola
Sony Ericsson

6. Siapa bestfriend kamu?
They know who there are ;)

7. Siapa yang kamu sayang selain family kamu? Kenapa kamu sayang dia?
Semua yang sayangkan dirinya dan orang lain.

8. Lagi 10 tahun kamu jadi apa?
Seseorang yang bebas - financially.

9. Kata-kata hikmah yang pernah kamu dengar & paling kamu suka?
Banyak sebenarnya..yang paling practical..Always prepare for the worse (rainy days).

10. Dalam blog kamu, sudah ada berapa followers?
11 orang.

11. Senaraikan followers yang paling kamu suka? (Tak kira kuantiti). Kenapa?
Semua saya chayang.

12. Makhluk Tuhan Paling Hot yang mahu di tag:
Sumuk
Sos
Nadia
Jawap la sekiranya anda sila ya.

2 comments:

Sumuk said...

aku lagi! sbb kamu sayang aku kan? Kan?

lvynana said...

a'a, chayang sgt.