May 4, 2009

Star Chef

I saw their advertisement in Borneo Post last Friday.
Gambar makanan nya sungguh la menyelerakan. So today, dengan semangat nya saya nak mencuba kolok mee/wantan mereka. Sampai kat sana, mereka boleh cakap yang menu tu kebanyakan nyer coming soon..huh.. kat newspaper tu takda pula cakap coming soon..argh...tipah tertipu lagi.
Nampak sangat saya ni mudah terpedaya dengan iklan kan.Inilah kedai nyer, tengah hati panas ni sempat juga nak promote,
tapi rasa nyer tak payah la korang susah² nak ke sini,
harap kan deco dalaman je yang manarik, makanan tak menarik pun!
Nampak tak gambar kolok mee/wantan tu?! Geram nyer tipah.


Saya order lamb shank ni, harga RM22, rasa nyer tak seberapa...huhu

4 comments:

Rose said...

I saw the shop, havent try it out yet

Ivy Metaga said...

rupa makanan tu macam sedap jak huhu, kalo lamb chop mata sy nih cepat tergoda hahahaha...

Merryn said...

any advertisement that manage to 'fool' you is good advertisement! :)

lvynana said...

Rose : try it only if you are running out of choice ;)

Ivy : rupa jer sedap..rasa nyer..huhu

Merryn : agree!