May 27, 2009

Toys at Parkson

Tak mampu nak belikan toys brand mahal untuk Eugene, so Mummy biarkan dia try mainan kat Parkson ni. Kat sini dapat la dia merasa toys yang mahal-mahal gitu, tapi make sure jangan main sampai rosak la, nanti kena bayar pulak.

Kalau kat kedai runcit, sure dah kena marah, kadang-kadang nak buka plastic untuk testing pun payah.

Mummy rasa tak perlu sangat belikan toys yang mahal untuk anak-anak, nanti sekejap jer mereka akan boring; dah kena cari toys yang baru. Tapi kalau duit banyak tu lain cerita la kan, semua nak yang berkualiti; kalau dah tak mampu, memang macam-macam alasan pun..




7 comments:

Hazel said...

I DO THAT ALSO BECAUSE BUYING EXPENSIVE TOYS IS WORSE

Willie said...

Oh yes...sometimes I will ask my son to play there...no need to buy. If i want to buy, i'll buy once a month..itupun yg murah jer.

Ivy Metaga said...

syok..eugene main2 hihi...

hmmm..budak2 cepat membesar, jadi mmmg sik berbaloi beli mainan yg mahal2 kan...

bagus beli brg makan lagi chantek hehehehe...

Sarah said...

bestnya tengok your son main toys di sini. you are right, no need to buy expensive toys. have more things yg lagi penting boleh dibeli.

eugene said...

wah, baru saya tahu your anak same name like mine,,, eugene,,,,

once in a while,,good to spoit the children too,they will have something to remember,,hahahah

Weng Forsgren said...

your kid is lucky to have a you.
he is so cute

lvynana said...

Lucky to have me? I do hope so :)
Yes I did bought some good toys for him, only if my $ permitted, or during special occasion, cannot afford to buy too often la ;)